کفپوش های صنعتی اصفهان

کفپوش های صنعتی اصفهان

کفپوش های صنعتی اصفهان

کفپوش های صنعتی اصفهان

خرید بهترین کفپوش اپوکسی با کیفیت برای اماکن صنعتی

کفپوش اپوکسی با کیفیت برای اماکن صنعتی

جام جم آنلاین : کفپوش صنعتی می تواند به طور گسترده ای در ساخت و یا افزایش امکانات تجاری به عنوان کفپوش مورد استفاده قرار گیرد، به طور مثال کفپوش صنعتی مناسبی برای هر کدام از واحدهای صنعتی، انبارها، فروشگاه های خرده فروشی و حتی رستوران ها تعریف شده است.

کفپوش صنعتی می تواند تقریباً در همه جای یک ساختمان، از جمله کف پارکینگ، پیاده رو های بیرونی و محوطه، و حتی جزئیات معماری مثل لابی و سالن و اتاق خواب و  مورد استفاده قرار گیرد. در مقایسه با سیستم های تایلی، کفپوش صنعتی معمولاً از نظر عملکرد و دوام در ساختارها دارای نتایج بهتری است.

کفپوش صنعتی و کف سازی صنعتی با کاهش هزینه های اجرایی و مواد و مصالح و افزایش مقاومت و عمر مفید کف، بهترین نوع کف سازی در سراسر دنیا شناخته می شود. از کفپوش صنعتی در کف سازی پارکینگ منازل نیز می توان استفاده نمود؛ چون علاوه بر زیبایی، در برابر آلاینده ها، روغن و بنزین نیز مقاوم هستند و قابلیت شستشوی آسانی دارند.

یک مورد خرابی یک کفپوش اپوکسی ارائه شده است. علت آسیب در فرمول اشتباه یکی از لایه ها یافت شده است که حاوی مقدار غیرعادی حلال است که باعث پلاستیک شدن رزین و در نتیجه از دست دادن خواص مکانیکی می شود.

 کالریمتری روبشی دیفرانسیل، میکرو استخراج فاز جامد- کروماتوگرافی گازی- طیف سنجی جرمی و پراش پرتو ایکس با زاویه باز استفاده شد.

تفاوت معنی داری در درجه شبکه بین نمونه های معیوب و نمونه مرجع که از سازنده تولید می شود، مشاهده نشد. پس از تبخیر بیش از حد حلال ها، رزین ها به طور کامل خواص مکانیکی خود را بازیافتند. مسئولیت خرابی به دلیل سهل انگاری سازنده در فرمولاسیون رزین ها بوده است.

هدف از این تحقیق افزایش رفتار الکترواستاتیکی و اصطکاکی پلیمر اپوکسی به عنوان مواد کفپوش برای بسیاری از کاربردها مانند منازل، سالن های ورزشی، مراکز تناسب اندام، مراکز اجتماعی، باشگاه های سلامت، مدارس و دانشگاه ها، مناطق بازی و همچنین ایستگاه های پلیس و آتش نشانی است.


ما ضایعات تراشه ماشینکاری آلومینیوم را برای استفاده به عنوان ماده پرکننده برای کفپوش اپوکسی به منظور افزایش ضریب اصطکاک و کاهش بار الکترواستاتیک تولید شده از اصطکاک کفش در برابر مواد کف پیشنهاد کردیم.

نتایج آزمایش نشان داد که در حضور کفش‌هایی با سختی 65 shore A، حداکثر مقادیر ضریب اصطکاک در 2% و 4% Al مشاهده شد. محتوای پودر حداقل بار الکترواستاتیکی در 4 و 5 درصد Al مشاهده شد. محتوا. برای کفش با سختی 63 shore A، حداکثر مقادیر ضریب اصطکاک در 3% و 5% Al مشاهده شد.

محتوای پودر شارژ را می توان با افزودن پودر آلومینیوم به کفپوش اپوکسی به میزان 3 و 5 درصد کاهش داد. در حضور کفش‌هایی با سختی 67 shore A، حداکثر مقادیر ضریب اصطکاک در 3% و 5% پودر آلومینیوم مشاهده شد.

حداقل شارژ مشاهده شده در 3 و 4 درصد Al. محتوا. ما می‌توانیم استفاده از پودر تراشه آلومینیوم در پلیمر اپوکسی را به عنوان پرکننده برای افزایش خواص اصطکاکی و برق‌رسانی سه‌گانه توصیه کنیم.

رزین اپوکسی دارای ویژگی‌های عالی رطوبت، چقرمگی کم، مقاومت در برابر حلال و شیمیایی، انقباض کم در زمان پخت، خواص مقاومت الکتریکی و مکانیکی برتر و چسبندگی خوب به بسیاری از بسترها است. در این آزمایش، رزین اپوکسی را با مواد تغییر فاز تثبیت شده (SSPCM) برای افزایش خواص حرارتی رزین اپوکسی تهیه کردیم.

 SSPCM از طریق روش اشباع خلاء تهیه شد و کامپوزیت های SSPCM/رزین اپوکسی از طریق فرآیند هم زدن برشی و فرآیند پخت تهیه شدند. در فرآیند آماده سازی، رزین اپوکسی و هاردنر در یک لیوان با نسبت یک به یک مخلوط شدند.

سپس 5، 10، 15 و 20 درصد وزنی SSPCM به مخلوط اضافه شد. خواص حرارتی و خواص شیمیایی رزین اپوکسی با SSPCM از میکروسکوپ الکترونی روبشی، کالریمتری اسکن تفاضلی، آنالیز وزن سنجی حرارتی و دستگاه آنالایزر دستگاه تست جهانی آنالیز شد.

از تجزیه و تحلیل، ما مشخص کردیم که رزین اپوکسی تهیه شده با SSPCM در مقایسه با رزین اپوکسی ظرفیت ذخیره‌سازی گرما و هدایت حرارتی بالایی دارد.

رزین های اپوکسی مواد شناخته شده ای هستند که خواص مفیدی مانند استحکام کششی و مدول بالا، خواص چسبندگی خوب، هزینه کم و سهولت پردازش و مزایای زیست محیطی را نشان می دهند. با این حال، چسب رزین اپوکسی هیچ ویژگی ذخیره سازی حرارتی ندارد.

ذخیره‌سازی گرمای نهان یکی از روش‌های مطلوب ذخیره‌سازی انرژی حرارتی است که برای صرفه‌جویی در مصرف انرژی و بازده حرارتی در زمینه‌های مختلف از جمله سیستم‌های تهویه مطبوع خورشیدی و ساختمان‌ها در نظر گرفته می‌شود.

بنابراین ما چسب رزین اپوکسی تقویت شده حرارتی را با استفاده از PCM تهیه کردیم. این مقاله به اثرات n-هگزادکان و سدیم لوریل سولفات بر خواص حرارتی و خواص شیمیایی چسب رزین اپوکسی و HEAC با استفاده از کالریمتری اسکن تفاضلی، آنالیز وزن سنجی حرارتی و طیف‌سنجی تبدیل فوریه مادون قرمز می‌پردازد.

همچنین، ما کاربرد چسب رزین اپوکسی کامپوزیت را برای کف‌پوش‌های چوبی با استفاده از n-هگزادکان از طریق اندازه‌گیری استحکام باند از آنالیز دستگاه تست جهانی ارزیابی کردیم.

منبع : کفپوش رولی چک

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد